Cookie-policy

Om bruk av informasjonskapsler (cookies)
Alle Strongers nettsider bruker cookies. Ved å bruke denne nettsiden og godkjenne dens cookie policy, samtykker du i Strongers bruk av cookies i henhold til retningslinjene i denne. Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). Informasjonen sendes deretter tilbake til en server hver gang nettleseren etterspør en side fra serveren. Dette gjør at en server kan huske, identifisere og spore nettleseren, for eksempel profilinnstillingene dine. Det finnes to typer cookies. Den ene slettes automatisk etter en viss periode, mens den andre forblir lagret på din enhet til den slettes eller når sin utgangsdato.

Strongers cookies
Strongers nettsider bruker cookies til følgende formål:
Til å samle data om brukeren via Google Analytics-verktøyet.
Til å muliggjøre deling av innhold via Facebook.
Til å viser anbefalinger til brukeren hvis de allerede har besøkt siden.
Til å aktivere JavaScript på den sosiale delingsplattformen AddThis, så brukeren kan se det oppdaterte antallet hvis en side deles.
Stronger bruker også AdWords til .konverteringssporing og retargeting. Dette er tredjeparts-cookies med 90 dager og 2 års levetid

Google cookies
Stronger bruker Google Analytics for å analysere bruken av denne nettsiden. Google Analytics genererer statistikk og annen type informasjon om nettsiden ved å benytte cookies som lagres på brukernes enheter. Informasjonen som genereres gjennom bruk av våre nettsider brukes til å skape rapporter om bruken av nettsiden.

Google cookies: Avgjør hvilket domene som måles. Gjenkjenner unike brukere. Husker antall og tidspunkter for tidligere besøk. Husker trafikkilde-informasjon. Avgjør start og slutt for en session. Husker verdiene for tilpassede variabler på kundenivå.

Google lagrer og bruker denne informasjonen mellom 2 minutter og 2 år, avhengig av hvilken type cookie det er. Googles personvernregler er tilgjengelige på: http://www.google.com/privacypolicy.html

Nekte samtykke for cookies
De fleste nettlesere lar deg nekte å samtykke for cookies.
I Internet Explorer kan du nekte alle cookies ved å klikke på "Verktøy", "Internettinnstillinger", "Personvern" og velge "Blokkere alle cookies".
I Firefox kan du styre alle cookieinnstillinger ved å klikke på "Verktøy", "Innstillinger" og "Personvern".
I Safari kan du tilpasse dine cookies ved å klikke på "Valg" og "Personvern".
I Chrome kan du tilpasse dine cookies ved å klikke på "Innstillinger" og "Personvern og sikkerhet".
Blokkering av cookies vil påvirke brukeropplevelsen på enkelte nettsider negativt.

Ytterligere informasjon
Hvis du ønsker å vite med om Strongers personvernregler og hvilken type informasjon vi lagrer, eller hvis du ønsker at vi sletter all informasjon om deg, er det bare å kontakt oss her.

Kontakt oss!