Reklamationer

Vi stræber efter, at alle Stronger-produkter er af højeste kvalitet. Hvis en vare i din ordre ser ud til at have en fejl, skal du lave en reklamation, så snart du bemærker fejlen.

Ifølge forbrugerkøbeloven skal du som forbruger indgive en reklamation angående en fejl inden for rimelig tid, og så snart du opdager fejlen. Fejl, der bliver opdaget på varer inden for rimelig tid, 2 måneder, er gyldige reklamationer. Fejlen skal være en original produktionsfejl. Problemer forårsaget af normalt slid og produkter ældre end to år, er ikke berettigede reklamationer. Hvis du ønsker at lave en reklamation, skal du sende et billede og tilføje en beskrivelse af den opdagede fejl HER.

Hver reklamation bliver behandlet og vurderet manuelt, så det kan tage 14-30 hverdage, før det refunderede beløb går ind på din konto. Uberettigede klager bliver returneret til afsenderen.

Kontakt os